Wat zijn edelsteen waterflessen?

De edelsteen waterflessen zijn van echt glas, met een los compartiment voor de edelstenen. Hiermee kun je edelsteenwater maken. Je kunt hiervoor gewoon kraanwater gebruiken.

 

Wat doet edelsteenwater?

Zodra je een edelsteen in het water legt, (of in de waterfles doet) neemt het water de energie van deze steen op. Het drinken van edelsteenwater is om je bewust te maken van de genezende werking van het type edelsteen. Deze werking wordt door je lichaam gestuurd, dit verbetert je flow Je kunt het aura beschermen door elke dag een paar glazen edelsteenwater te drinken. Je kunt het water ook gebruiken om mee te koken of warme dranken mee te maken.

 

Wat doen edelsteen waterflessen?

Met de edelsteen waterflessen kun je een edelsteenwater (ofwel: crystal - infused water) maken/ bewaren. Dit heeft te maken met de werking van de edelstenen.  Op deze indirecte manier van edelsteenwater creëren, is het mogelijk om met stenen die gevoelig voor water zijn tóch de werking hiervan te kunnen gebruiken. Hierdoor gaan de stenen ook langer mee.

Op de directe manier doe je de edelstenen IN het water, dit kan ook, maar niet geschikt voor edelstenen die niet tegen water kunnen.

 

Hoe lang kun je edelsteenwater bewaren?

Je kunt edelsteenwater ongeveer 2 tot 3 dagen bewaren. De edelsteenwater flessen kun je vinden:

https://www.raidacreation.nl/handpicked-items/edelsteen-waterflessen-1

met verschillende werkingen van de edelstenen, deze werking staat erbij.

 

Wat is kristalwater?

Kristalwater is ten opzichte van edelsteenwater een gezuiverd water vrij van etherische vervuiling. Als je een gereinigd Bergkristal gebruikt in water, en dit ca 12 uren laat staan, worden de onzuiverheden in water geneutraliseerd. Dit heeft een reinigend effect op je lichaam en geest. Als je dit regelmatig zelf maakt, hoef je eigenlijk geen bronwater meer aan te schaffen. Dit kristalheldere water stimuleert het immuunsysteem, en je lichaam wordt beschermd tegen griep en verkoudheid.

Geef maar eens je planten water met dit water, en bekijk het verschil met gewoon kraanwater!