GemsHolistic

 

Een winkel met een holistische praktijk.

 

Samen met mijn partner Wouter runnen we de praktijk nu sinds 15 januari 2022

Bij GemsHolistic zijn edelsteen sieraden en stukken te vinden, spirituele producten en oliën maar ook worden hier de holistische behandelingen gegeven, de HSP begeleiding en diverse massages en mag Wouter zijn Reiki teacher skills overdragen een ieder die ook Reiki wil kunnen doorgeven of lekker wil ontvangen natuurlijk.

Ook zullen hier straks workshops en andere evenementen worden gehouden. Denk aan klankschaal of een meditatie sessie, of een maanritueel.

 

Veranderingen van RaïdaCreation naar GemsHolistic

Dat betekent ook dat je hier op de website steeds meer veranderingen zult gaan zien, want GemsHolistic zal de boventoon gaan voeren, en de handgemaakte edelsteensieraden zullen altijd  RaïdaCreation blijven heten, aangezien deze creaties door mij zullen blijven gemaakt worden!

 

Wie is Shakira?

Mijn naam is Shakira Raïda Klitsée,

Creatief, praktisch, eerlijk, nuchter, gevoelig, HSP, recht voor zijn raap, muzikaal, spiritueel, emotioneel, zijn wel wat woorden die mij kunnen omschrijven.

Spiritualiteit is mij met de paplepel ingegoten. Als opgroeiende puber was het voor mij niet meer dan normaal dat mensen met bepaalde vragen naar ons huis kwamen, omdat ze "het licht zagen" (branden, want mijn moeder was een nachtbraker en de deur stond altijd open)

Helemaal niet raar dat ik een spiritueel ontwikkelende moeder had die soms vroeg of ik t erg vond of ze wat dingen mocht proberen. Zoals met tarotkaarten of pendelen. Zij legde mij mijn dromen uit, gaf mij bijpassende edelstenen bij mijn examen (detailhandel), mijn eerste huisje en later bij mijn zwangerschappen.

Zij vertelde over haar ervaringen met mensen die zij op haar beurt altijd met universele liefde mocht helpen. Heel mooi werk en ontzettend dankbaar wat elke ervaring haar weer mocht leren.

Waar komt Raïda vandaan werd mij eens gevraagd: Nou heel simpel: dit is mijn tweede naam en ben vernoemd naar de moeder van mijn opa. Ook mijn opa heeft vroeger sieraden met de hand gemaakt en was erg thuis in de edelstenen, dus ik denk dat het in de familie zit ;)

Ik ben moeder van 2 dochters en een bonus-zoon zoals dit tegenwoordig met een mooi woord heet.

Woon met Wouter, mijn man aan wie ik in 2023 het ja-woord heb gegeven, in een rijtjeshuis aan het water.

In Almere waar ik al bijna mijn hele leven woon.

Hebben ondertussen een lekker plekje gecreëerd, waar ik in de zomer van 2020 het meeste doorbracht. (eerste foto)

Na jawel, twee keer een burn-out te hebben gehad (want sommige mensen zijn hardleers) en een andere koers in mijn carrière en privé, begon ik meer dingen te doen waar IK happy van werd.

Met ideeën genoeg begon ik in 2019 zelf met het maken van een armbandje van edelstenen en toen een tas van een oude spijkerbroek en wat batikstof en toen een setje oorbellen erbij, en zo door.

Dit is wat ik alleen nog maar wilde doen, ik vind het fröbelen zo ontspannend en mijn handen gaan als vanzelf en ik merk dat mensen echt mooi vinden wat ik maak.

Alle sieraden zijn uniek, ik maak geen massaproductie!

Zo kwam de vraag ook of ik niet een armbandje had voor bepaalde klachten, fases of gebeurtenissen.

Toen wilde ik meer weten over de edelstenen waar ik mee werk, en begon een studie Edelsteentherapie, en ben sinds juli 2020 gediplomeerd edelsteentherapeut!

Zo tof en trots! Dat ik met mijn studies Aromatherapie, Reflexologie, Reiki Master doorging, ben november 2021 geslaagd voor de opleiding HSP coach, ben bezig met de opleiding voor intuïtief ontwikkelen, heb diverse trainingen gevolgd voor massages, Cupping en Guasha behandelingen en ga in 2024 op studiereis naar Bali om ook Indonesische massages onder de knie te krijgen.

Mensen in mijn omgeving vroegen ook of ik mijn sieraden niet wilde verkopen, en of ik misschien een webshop had, en waarom ik nog niet voor mezelf was begonnen?

Vandaar nu mijn creaties en behandelingen op de website en vanaf 15 januari 2022 ook in onze eigen winkel in Almere stad.

Ook de optie voor Custom Orders kunnen besproken worden, stuur een berichtje via de homepage of whatsapp en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

En er komt nog meer.....

Dus veel plezier op mijn website!


Meer over mij?

 

 • Dit zijn mijn favoriete boeken die ik heb gelezen en mijn grootste bron van inspiratie zijn voor mijn onderneming
 • Eind februari 2021 geslaagd voor opleiding tot voetreflex therapeut! En ik mijn klanten altijd met liefde en aandacht behandel?
 • Wist je dat Wouter ook een eigen praktijk heeft? Wil je weten waarin we elkaar versterken?

    Neem eens een kijkje op eigenkoerscoaching.nl

#update : wij zijn sinds 1 januari 2022 samen verder gegaan in onze onderneming, GemsHolistic. Wij werken samen aan jouw selfcare, jouw herstel en jouw rust.

Dit allemaal met liefde en edelstenen 💕💎

 • Ik ben nu officieel ook aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en mag mezelf een erkent CAT-therapeut noemen! 
 • Regelmatig staat GemsHolistic weer op de mineralenbeurs in Rijswijk in de broodfabriek, hou t kopje  'beurzen en evenementen' in de gaten voor updates!
 • Ik gek ben op oldskool '90's R'nB muziek?
 • Ben mij aan het specialiseren in HSP (Hoog Sensitieve Personen) hoop begin volgend 2022 klaar te zijn met de studie! ***#update, ben eind 2021 geslaagd!#***
 • Ik mezelf erop betrapt dat ik te weinig mediteer?🙈

Wie is Wouter?

Ik ben Wouter van de Kamp, 35 jaar oud en woon samen met mijn Shakira en onze kinderen in Almere.

 

Al van jongs af aan interesseer ik mij in in anderen. Wat houd je bezig? Waarom ben je hier? Waarom doe je de dingen die je doet? Waarvoor zijn wij hier?
Dat resulteert er in dat ik vaak een luisterend oor mag bieden aan anderen en dat ik ze mag helpen bij het vinden van hun eigen richting.

Ook in mijn werk en hobby's komt dit tot uiting. Na mijn middelbare school heb ik medische opleiding gedaan en heb ik mij ingezet voor de behandeling van patiënten met kanker. Door mijn eerder genoemde interesse voor mensen ging ik al snel leerlingen en collega’s begeleiden in het leren & werken. Zo ben ik manager, leraar en coach geworden. Daarnaast heb ik veel met jongeren gewerkt binnen Scouting en onderwijs en dat doe ik nog steeds vanuit mijn eigen coach praktijk Eigen Koers Coaching in Almere (www.eigenkoerscoaching.nl).

 

 

Als je het bovenstaande leest lijkt het alsof het allemaal zo bedoeld is geweest en zo voelt het nu ook, maar er zijn behoorlijke crises aan voorafgegaan. Waar de één een burn-out krijgt op zijn werk, kreeg ik hem in mijn privéleven. Ik was mijzef verloren in mij aanpassen aan de verwachtingen van anderen, had een ongezonde relatie en heftige situaties meegemaakt met mijn vader die verslaafd is.

In 2017 besloot ik dat het zo niet langer aankon. Emotioneel was ik op en dat uitte zich ook steeds meer fysiek. Ik was mager, en ging er letterlijk gebukt onder. Familie, vrienden en kennissen herkenden mij niet meer. En ik kon er zo niet met toewijding zijn voor mijn allergrootste liefde, mijn zoon Aedan!

 

Het roer moest om en dat is wat ik letterlijk gedaan heb. Ik ben gaan voelen, diep van binnen, en daar vond ik de weg terug naar mijzelf. Mijn relatie beëindigd, mijn huis verkocht, mijn baan verandert en gaan leven naar wat ik voelde.

 

Vanaf dat moment begon mijn eigen licht weer te schijnen en kon ik mijzelf weer zien voor wat ik ben en kon ik ook voor anderen een licht zijn. En wel op een manier die voortkomt uit mijn innerlijke kracht, mijn authenticiteit.

In dat jaar leerde ik Shakira ook kennen en dat was de defnitieve ommekeer. Op het moment dat ik in haar ogen keek wist ik het.
Na haar aangesproken te hebben zijn we met elkaar verbonden en dat is niet meer gestopt.

 

Vanaf het moment dat ik Shakira leerde kennen maakte ik ook kennis met de spirituele wereld. Ik was al wel een beetje bekend met mindfulness en meditatie maar meer vanuit een coachingsperspectief.  Samen spraken we uren en uren, bezochten we beurzen en las ik de boeken uit haar kast. Vanaf dat moment was het alsof ineens alle tandwielen in elkaar grepen en het geheel klopte.

Ik kon de verbinding leggen tussen alles wat ik professioneel en als mens had geleerd met de holistische kijk waarbij alles met elkaar verbonden is en zo hebben ook zingeving en spiritualiteit een geheel nieuwe betekenis voor mij gekregen.

Vanaf dat moment ben ik mij, samen met Shakira, gaan verdiepen spritualiteit en in Reiki wat voor mij echt een passie is geworden. Inmiddels ben ik Reiki master en teacher en is mijn spirituele reis ook in volle gang. Het is Life-Changing geweest!

 

Toen Shakira na haar burn-out begon met sieraden maken en dit te koppelen aan edelsteentherapie en meer begon in mij het zaadje te kiemen dat ik graag veel meer samen hierin wil optrekken. Zo ontstond langzaam het idee om samen een winkel en praktijk te openen waarin we elkaar aanvullen en versterken.

Sinds 15 januari 2022 is die droom zich echt aan het manifesteren want we hebben inmiddels GemsHolistic opgezet in Almere en de eerste Reiki cursussen in onze praktijk zijn een groot succes.

De afgelopen jaren ben ik gegroeid als mens, mentor, leraar en meer dan dat! En het stopt nog steeds niet. Zo heb ik ontdekt dat ik met kaarten en mijn intuïtie hele bijzondere kaartleggingen kan doen en dat dit hele mooie readings oplevert. Iets wat ik nu al verschillende keren op beurzen heb gedaan en nu langzaam aan het uitbreiden ben. 

 

Mijn persoonlijke overtuiging is dat je als mens de taak hebt om jouw "sweet spot" te ontdekken waar je passies, talenten en de dingen die je doet elkaar overlappen. Zodat je een licht voor jezelf en daarmee voor anderen kunt zijn.

Het vinden van die "Sweet Spot", dat is waar ik mij in specialiseer en waar ik hoop veel anderen bij te helpen en begeleiden.
Waarbij Reiki mijn belangrijkste levenswijze is geworden die de kracht van het universum en jouw eigen zelfgenezend vermogen vertaald naar een leven vanuit liefde.

 

Namasté Wouter

Meer over mij...

Wist je dat?

 • Shakira en ik in de zomer van 2023 zijn getrouwd?
 • Ik vader ben van Aedan en twee prachtige bonus dochters?
 • Ik gek ben op Indonesisch en Spaans eten?
 • Ik jarenlang karateka ben geweest in Kyokushinkai full contact Karate en de lessen hieruit nog steeds toepas?
 • Ik ook zing en ukelele speel in een band en EP op Spotify heb uitgebracht met de band The Sundown? Waarmee we gedraaid zijn op radio 538!
 • Ik ook een podcast opneem,TableTalk, die je kunt bekijken & beluisteren via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCwBgft3l44O_0jevNOQUCkw?
 • Ik een opleiding tot holistisch masseur heb gevolgd? En in 2023 heb afgerond?
 • Ik gek ben op zeilen, varen en het opknappen van boten?
 • Ik een Scheepswerf voor jongeren aan het opzetten ben in Almere? Je kunt mijn project volgen op www.scheepswerfeigenkoers.nl
 • Ik graag motor rij en een Harley Davidson Sportster heb?