Er gaan wat veranderingen plaatsvinden in 2024.

 

  • Ideeënbox - Wij vinden het leuk om te weten of jullie nog dingen missen, of mooie ideeën hebben voor ons. Dus schroom niet en vul de ideeënbox in via de link. Wie weet zie je dit voorbij komen en wordt jullie bezoek (online of in person) aan ons nog leuker! 
  • Reiki inwijdingen - Wij gaan binnenkort inwijdingen aanbieden waarmee je nog veel meer kunt met de reiki energie die je al hebt mogen ontvangen tijdens je reiki cursussen bij ons. Stay tuned voor informatie!
  • Meditaties - Na goed ontvangst van de meditaties die we tot nu toe alleen maar met de cursussen en de workshops geven, willen we ook meer meditaties aan gaan bieden bij GemsHolistic. Ook hierover in het nieuwe jaar meer berichten!
  • Cadeaubon -  Als je niet meer weet wat je iemand cadeau kan doen, maar nog zoveel op het lijstje heeft staan, kom dan langs en ga voor de Cadeaubon. Deze is zelf in te vullen met een bedrag, of misschien wel een cursus of een workshop. De keus is bij jou! Te gebruiken in onze fysieke winkel of online. Vraag naar de mogelijkheden.